Lijfrenteverzekering bank

Lijfrentepaarrekening bij een bank

Bent u op zoek naar een goede aanvulling op uw pensioen? Als zzp'er heeft u meestal geen idee wat de mogelijkheden zijn. Er zijn verschillende producten die uw inkomen later kunnen aanvullen. De keuze voor een product is onder andere afhankelijk van een aantal factoren. De maandelijkse kosten : inleg of premie of aanvullende kosten kunnen doorslaggevend zijn. Elke soort lijfrente heeft te maken met andere kosten. Ook de zekerheid van een bepaalde uitkering kan belangrijk zijn voor u. Welke keuze u maakt is heel persoonlijk. Uw keuze is natuurlijk ook afhankelijk van het product dat het beste bij u past.

Bancaire lijfrente

Een bancaire lijfrente is de tegenhanger van een traditionele lijfrente bij een verzekeringsmaatschappij. De bancaire lijfrente sluit u af bij een bank. De lijfrentespaarrekening is eigenlijk een geblokkeerde spaarrekening. U kunt een lijfrentespaarrekening afsluiten bij een bank gevestigd in Nederland.

Banksparen pensioen

U kunt eenvoudig sparen voor een voorziening op uw oudedag. U kunt sparen door eenmalig en/of periodiek geld te storten op een een spaarrekening. Over het geld wat u heeft ingelegd ontvangt u rente. Zo spaart u makkelijk voor een extraatje. Ook via een bancaire lijfrente is het mogelijk vermogen op te bouwen op een fiscaal vriendelijke manier. Het is belangrijk een goede keuze te maken en te bekijken welk product voldoet aan uw persoonlijke wensen. Wanneer u meer informatie wenst te ontvangen over een van deze producten kunt u contact met ons opnemen.

Terug naar overzicht